Mahsuni YALÇIN - Okul Müdürü

1970 Kırıkkale doğumlu olan müdürümüz ilkokul ve ortaokulu Kırıkkale´de tamamladı. Ankara/Yeni Mahalle Yahya Kemal Beyatlı Lisesi´nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik bölümünü bitirdi.Halen aynı bölümde yüksek lisans yapmaktadır.

Sırasıyla Konya/Cihanbeyli, Kastamonu/Merkez, Ankara/Altındağ il ve ilçelerinde öğretmenlik yaptı. 2001 yılında Keçiören Faruk Duman İlköğretim Okulu Müdürlüğü ile yöneticiliğe başlayan okul müdürümüz, sırasıyla Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Mamak Oruç Reis İlkokulu Müdürlüğü, Keçiören Faik Erbağı Ortaokulu Müdürlüğü yaptı.2014-2017 yılları arasında Çankaya Ayten Tekışık Ortaokulu Matematik Öğretmenliğine atandı. 2017-2019 yılları arasında Akyurt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü yaptıktan sonra 12 Temmuz 2019 tarihinde okulumuza atanan müdürümüz, evli ve 1(bir) çocuk babasıdır.

Vizyonu "Kaliteli Eğitim, Kaliteli Öğretim" olan müdürümüze başarılar diliyoruz.